dinsdag 17 november 2009

The last 2 weeks!

Vanavond over precies 2 weken vliegen we Accra uit richting Londen.
We gaan onze laatste twee weekjes in.

Dit weekend al zullen we ons huisje gaan uitruimen en trekken we voor een weekje bij Albert en Dineke in zodat we op ons gemak alles kunnen inpakken en wat we niet meebrengen naar Nederland (Bed, koelkast, vloerkleed etc) verdelen onder de AMO collega's.

Van ons reisbureau hoorden we dat we toch beiden 2 koffers mee mogen nemen, dus we hebben nog een flinke order geplaatst bij AMO. Eén koffer gaat gevuld met AMO materiaal mee. We willen jullie allemaal kunnen laten zien wat AMO voor moois maakt.

De afgelopen weken zijn we vooral bezig geweest met het afronden van het werk, maar ook al met 'wat en hoe' straks weer in Nederland. Voor de eerste weken hebben we dan ook al weer een agenda gemaakt. Dat was wel even wennen, maar wel noodzakelijk. De eerste weken straks in Nederland zaten ook zo vol.

Ook zijn we langzaam bezig met afscheid nemen. We praten steeds meer met de jongens over dat wij straks weer in Nederland zijn. En de laatste Fifa (voetbal op de computer) en tafeltennistournooitjes worden ingepland. Ook vroeg Esther Lily vandaag: "Wanneer eten jullie je laatste fufu?"

We hebben allebei een stapel kleding laten maken (eindelijk een naaister gevonden die netjes werkt). Dirkjan heeft een aantal shirts en mooie broeken en Cariènne een jurkje, rokje en mooie tops. Laten we zeggen: Wij zijn klaar voor de feestdagen! :)

De donderdag voor vertrek hebben we een afscheidsfeestje waar Joy en Prince als organisatie voor zijn aangewezen. Wij zijn benieuwd.

En, oh ja, in de weekenden zitten we heerlijk in de zon want het is toch niet de bedoeling om als een stelletje bleekgezichten thuis te komen.

Tot gauw,
Groetjes van ons

P.s. De foto's: van boven naar beneden: Cariènne schilderde 3 bloemen voor een school, Onze nieuwsgierige buurkindjes, Dirkjan zit te bakken.


2 opmerkingen:

 1. hey hallo,

  Succes met de laatste dingen! Word nog maar lekker bruin. Dan zien we jullie 2 december op schiphol

  liefs,
  Floranke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fam. Dekker Naaldwijk28 november 2009 om 08:21

  Hallo,

  Het was erg plezierig om via de site jullie ervaringen te volgen. We zullen Albert en Dineke extra hartelijk welkom heten als ze in 2010 in Naaldwijk langs komen.

  Wat een ervaringen hebben jullie opgedaan!
  Geniet er nog even goed van, want voor je het weten ben je weer ondergedompeld in het Nederlandse 'gewone' leven.

  BeantwoordenVerwijderen